TRADICIJA, KAKOVOST, RAZVOJ so vrednote, v katere verjamemo in jim sledimo.

TRADICIJA – DRUŽINSKO PODJETJE ŽE 55 LET

Začetki poslovanja podjetja MAGLES d.o.o. segajo v leto 1965, ko je g. Marjan Brance ustanovil prvo obrtniško delavnico za izdelovanje pohištva po meri. Že takrat je bil cilj prisluhniti stranki in izdelavo pohištva prilagoditi željam in potrebam. Tradicija se je prenesla na g. Teodorja Brance in še vedno jo nadaljuje g. Lucijan Brance, direktor podjetja, ki je leta 2012 ustanovil lastno podjetje s specializacijo za proizvodnjo polizdelkov za mizarje, danes pa je vse pomembnejši dobavitelj pohištva za potrebe turizma. Poslovanje se je razširilo po Evropi in vse do Saudske Arabije.

Play Video
KAKOVOST poslovanja in proizvodnje se dokazuje s povečanjem obsega poslovanja, zadovoljnimi naročniki in zaposlenimi. Podjetje s pohištvom opremlja hotele, poslovne prostore, laboratorije, prodajne salone, trgovine, stanovanja, avtodome in mobilne hišice. Med zadovoljnimi naročniki so:
  • Adria Mobil d.o.o.,
  • Podgorje d.o.o.,
  • Adria dom d.o.o. za katerega izdeluje opremo za mobilne hišice,
  • Telemach d.o.o. in
  • Pivovarna Laško d.d.
  • in drugi.

»RAZVOJ in napredek sta ključna«, pravi direktor,
g. Lucijan Brance.

V sklopu razvoja lastnega IT orodja so strojno in robotsko v celoti podprli proizvodnjo, ki vključuje najnovejšo tehnološko opremo in je skoraj popolnoma robotizirana. Razpolagajo s potrebnimi delovnimi mesti in opremo za razvoj notranjosti modularne bivalne enote. Imajo 15 CNC strojev za predelavo lesa in lesnih kompozitov, ki bodo v funkciji izvajanja projektnih aktivnosti.
Da bi se kar najbolj približali strankam in jim omogočili preprostejše in hitro naročanje, so leta 2014 pričeli z uporabo programa nemškega proizvajalca Woodnet. S tem je bila dosežena višja učinkovitost in povečan obseg poslovanja.
Kupcem tako omogočajo preprostejše naročanje polizdelkov, ki jih izberejo iz kataloga, ki je sestavni del programa in se glede na zahteve in potrebe stalno dopolnjuje z novimi polizdelki in sestavnimi deli.


V Magles-u se zavedajo, da je ključ do uspeha zadovoljstvo strank, tako na domačem kot tujem trgu, zato z veseljem prisluhnejo željam in potrebam stranke.